Digitalnim znanjem do konkurentnosti Digitalnim znanjem do konkurentnosti Digitalnim znanjem do konkurentnostiMoj račun Prijavi svoj OPG

OPG Obiteljsko Pčelarstvo Trstenjak

Mačkovec

OPG Obiteljsko Pčelarstvo Trstenjak

Adresa: Brezić 52, 40000 Čakovec Mačkovec
Županija: Međimurska županija
Telefon: 098/163-7021
E-mail: franjo.trstenjak57@gmail.com
Web:

Mogućnost dostave: Da

Facebook Facebook

Opis

Ljubav prema prirodi, a osobito prema našim ljubimicama pčelama, primarni je dio Obiteljskog pčelarstva Trstenjak. Otac Franjo otkrio je važnost i dobrobit pčela za čovječanstvo još prije mnogo godina. Tu je ljubav pretvorio u posao koji ga i danas ispunjava. Strast prema pčelama i pčelarstvu uspio je prenijeti na cijelu obitelj, a posebice na kćer Maju koja zajedno s njim nosi titulu certificiranog pčelara.

Prirodno i domaće, jedina je i glavna misao vodilja našeg obiteljskog pčelarstva. Sinergijom tradicionalnog i modernog pčelarenja proizveli smo naš vrhunski proizvod, med bagrem i cvjetni, a što potvrđuju naši korisnici i brojne nagrade struke. Tako smo kroz proteklo razdoblje postali nositelji mnogih zlatnih odličja i znaka „Med hrvatskih pčelinjaka“ Hrvatske poljoprivredne agencije, te se profilirali u sam vrh zlatnih pčelara.

S obzirom da svi znamo da su pčele najmarljivija bića, tretiramo ih baš kao da su dio obitelji. Važno nam je da se osjećaju ugodno u svojim drvenim kućicama, pa im tako njihove domove koji se nalaze na čak tri lokacije u „Međimurskom cvetnjaku med Murom i Dravom“, ručno oslikavamo prigodnim motivima.

Budite ne samo zdravi, već i lijepi te uživajte u blagodatima medova Obiteljskog pčelarstva Trstenjak.


Lokacija OPG-a

OVAJ PROJEKT SUFINANCIRAN JE SREDSTVIMA EUROPSKE UNIJE
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj

Digitalnim znanjem do konkurentnosti Digitalnim znanjem do konkurentnosti Digitalnim znanjem do konkurentnosti

PROGRAM RURALNOG RAZVOJA 2014. - 2020.
Udio u sufinancirom dijelu: 90% EU, 10% RH

Europski poljoprivedni fond za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja