Digitalnim znanjem do konkurentnosti Digitalnim znanjem do konkurentnosti Digitalnim znanjem do konkurentnostiMoj račun Prijavi svoj OPG

OPG PUSTAJ

Klinča Sela

OPG PUSTAJ

Adresa: Repišće 8, 10450 Klinča Sela
Županija: Zagrebačka županija
Telefon: 0915754531
E-mail: holikkika@gmail.com
Web: https://www.facebook.com/pustajopg

Mogućnost dostave: Da

Opis


OPG Pustaj službeno je započeo s radom u srpnju 2020. godine. Osnovala ga je Kristina Holik Pustaj koja je ljubav prema domaćim organskim namirnicama i ekološkoj poljoprivredi naslijedila od svojih roditelja koji se čitav život bave poljoprivredom i uzgojem domaćih životinja na svojim seoskim gospodarstvima u malom mjestu Leprovica u Zagebačkoj županiji i u okolici Sibinja u Slavoniji. Ljubav prema poljoprivredi odvela ju je na studij fitomedicine na Agronomskom fakultetu u Zagrebu gdje je i magistrirala fitomedicinu 2012. godine.

Ideja o osnivanju obiteljsko-poljoprivrednog gospodarstva Pustaj nastala je nakon nekoliko iznimno obilnih uroda voća i povrća koji je obitelj Pustaj uzgajala za osobne potrebe što je na kraju dovelo do toga da su višak uroda dijelili široj obitelji, susjedima i prijateljima koji su ih uživajući u ukusnim plodovima bogate jaskanske zemlje, počeli poticati da prošire asortiman i povećaju proizvodnju što je u konačnici dovelo do osnivanja OPG Pustaj koji se nalazi u malom mjestu Repišće, nedaleko od grada Jaske.

OPG Pustaj u svojoj ponudi sadrži raznolik izbor voća i povrća čija dostupnost prije svega ovisi o razvoju i rastu kultura ovisno o godišnjem dobu, te kod nas možete naći rajčice, krastavci, paprika, kupus, zelena salata, matovilac, mrkva, peršin, cikla, blitva, špinat, kelj, poriluk, brokula, cvjetača, mahune, kukuruz šećerac, krumpir, batat., a od voća jabuke, kruške, šljive i smokve.


Lokacija OPG-a

OVAJ PROJEKT SUFINANCIRAN JE SREDSTVIMA EUROPSKE UNIJE
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj

Digitalnim znanjem do konkurentnosti Digitalnim znanjem do konkurentnosti Digitalnim znanjem do konkurentnosti

PROGRAM RURALNOG RAZVOJA 2014. - 2020.
Udio u sufinancirom dijelu: 90% EU, 10% RH

Europski poljoprivedni fond za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja